Samen werken aan mooie portretten? Graag! Naast mijn werk in opdracht probeer ik ook regelmatig tijd te maken voor ‘vrij werk’. Dat doe ik met veel plezier met een aantal ‘terugkerende’ modellen waar ik regelmatig mee werk, maar ik ben ook altijd op zoek naar nieuwe gezichten.

Criteria

 • Mijn werk spreekt je aan óf je hebt een fantastisch idee wat ook bij mij past;Op dit moment ben ik met name op zoek naar twee dingen.
 • Modellen voor…
  • …uitbreiding van mijn boudoir-portfolio (zoals hier te zien);
  • …vrij werk. Dat zijn nu met name analoge art nude beelden in de buitenlucht (voorbeelden zie je onderaan de pagina);
 • We werken op TFP-basis;
 • Je bent 18 jaar of ouder (16+ kan ook, afhankelijk van het concept, maar dan alleen met expliciete toestemming van je ouders en een begeleider bij de shoot);
 • Je bent oké met je figuur. Daarmee bedoel ik dus niet dat je maatje ’32’ moet hebben en 1.80m moet zijn. Met de juiste mindset en ongeveer de juiste proporties zijn alle (for)maten meer dan welkom;
 • (Indien van toepassing: ) Je hebt (18+) geen bezwaar tegen naakt of bedekt naakt (bij boudoir); uiteraard altijd smaakvol en esthetisch én in overleg vooraf;
 • Je bent akkoord met publicatie van de beelden op mijn website en/of social media.

Ervaring?

Dat is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. Ook met minder of niet-ervaren modellen heb ik al geslaagde beelden kunnen maken! Sterker nog: juist minder ervaren modellen leveren soms de mooiste, meest natuurlijke foto’s op….

In mijn studio? Niks ervan!

Nee… ik heb geen studio. Niet omdat ik dat niet kan betalen, maar omdat ik daar bewust voor kies. Foto’s op locatie hebben namelijk veel meer ziel. Ik neem mijn studio dus gewoon mee, inclusief licht, naar jouw locatie. Zeker met een concept als boudoirfotografie werkt dat vele malen beter. En ook prettiger in je eigen omgeving.

Dat houdt overigens wel in dat ik wel wat kritisch ben in waar ik naartoe rijdt. Als ik toch voor een klus in Groningen moet zijn, combineer ik het graag, maar anders is een rit van 40 minuten enkele reis vanaf ‘s-Hertogenbosch toch wel ongeveer de grens…

Inspiratie?

Van boudoir– of glamourfotografie word ik blij. Maar analoog werk – in zwart-wit of kleur – boeit me vooral heel erg. Op dit moment werk ik aan een serie (naakt)portretten in de vrije natuur. Onder de werktitel ‘Eva’ zoek ik naar de puurheid van vrouwelijk schoon. Uiteindelijk doel is een publicatie en/of een expositie. Onderaan deze pagina zie je een aantal beelden. Specifiek hiervoor ben ik ook echt op zoek naar variatie – zoveel mogelijk verschillende Eva’s dus: groot, klein, slank of curvy.

NB:
Op dit moment werk ik maar sporadisch op TFP-basis (Time for Portfolio*).

Een shoot boeken? Dat kan natuurlijk altijd, neem contact met me op voor de details!

TFP?
TFP staat voor ‘Time for Portfolio. In de fotografen- en modellenwereld is dat een veelgebruikte manier om portfolio op te bouwen: iedereen investeert tijd en samen kom je met gesloten beurs tot nieuw werk voor je website, Instagram en andere portfoliosites. Dus inderdaad, TFP kost je ‘niets’ behalve tijd, inzet en enthousiasme. En het levert ons beiden mooie foto’s op.

Interesse?

Heb je nog steeds interesse en voldoe je aan (de meeste van) de bovenstaande criteria? Neem dan contact met me op (via het contactformulier of via Instagram). Geef aan dat het om deze TFP-oproep gaat, stuur me je mobiele nummer, wat recente foto’s (gewoon gekleed uiteraard) en laat me weten wat jouw ideeën zijn!

Kleine lettertjes

Gaan we aan de slag? Leuk. Dit is mijn standaard TFP-contract, waarin in principe gewoon staat dat we allebei de foto’s mogen gebruiken voor ons  (online) portfolio. Lees het gerust alvast door. En oh ja: hierbij ook alvast een documentje met wat tips voor de voorbereiding op je shoot!