Castingportretten op locatie

Als acteur of actrice is het heel belangrijk jezelf te laten zien. Bij castingbureaus of voor audities zijn je casting foto’s de eerste kennismaking. Wie ben je, wat straal je uit. Goeie castingportretten zorgen dat je bovenop de stapel komt liggen voor een auditie.

Veel fotografen maken deze portretten vaak in de studio. Dat werkt prima, maar ik vind het zelf wel toevoegen aan de sfeer om ze op locatie te maken. Zo krijg je meer variatie en kun je meer van jezelf laten zien!

Meer weten? Neem gerust contact met me op!

Casting shoot met Bo, op locatie in het Paleiskwartier in ‘s-Hertogenbosch.

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.