Home boudoir

Home boudoir kan in élk home

Boudoirfotografie hoeft zeker niet in een luxe hotelkamer of een bijzondere grote villa. Vrijwel elk huis is geschikt. Vorig jaar bewees deze prachtige dame dat. Haar kleine appartement leende zich namelijk prima voor haar boudoirsessie!

Home boudoir Home boudoir Home boudoir Home boudoir Home boudoir Home boudoir

Wanneer plannen we jouw home boudoir sessie?

Wil jij ook wel eens een mooie boudoirshoot laten doen, maar denk je dat jouw slaap- of woonkamer niet geschikt is? Daag me dan eens uit, en we maken wat moois! Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.