Boudoirfotografie met Kim

Boudoirsessie met Kim

Een mooie (slaap- of hotel-)kamer en eenvoudig licht: meer heb je eigenlijk niet nodig voor een geslaagde boudoirsessie.

Purmerend, april 2017

Boudoir met Kim

Boudoirfotografie met Kim

En door te variëren met styling en kleding, maar ook lichtinval en invulflits, kun je op dezelfde locatie totaal verschillende sferen creëren:

Boudoir met Kim

Boudoirfotografie met Kim

Boudoir met Kim

Model: Kim
Locatie: Hampshire Golfhotel, Purmerend

Later zie je op mijn site nog wat mooie, analoge beelden van deze sessie!

Jij ook in een boudoirsessie?

Durf jij ook op een mooie manier op de foto? Bijvoorbeeld om je bruidslingerie op een mooie manier te laten vastleggen, als herinnering voor later? Of een mooi cadeau voor je vriend, man of aanstaande? Of gewoon lekker voor jezelf! Alles kan. En: Kim is een prachtig model, met een geweldig figuur. Maar vergis je niet: iederéén kan mooi op de foto! Neem gerust eens (vrijblijvend) contact met me op, dan vertel ik je meer en kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

PS: Deze foto’s zijn met Kim’s expliciete toestemming gepubliceerd. Kies jij ook voor een boudoirsessie? Jouw foto’s blijven natuurlijk van jou en van jou alleen.

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.