Kirsten - Workshop flitslicht op locatie

Flitslicht op locatie – met Mark de Roo

Resultaat van een workshop flitsen op locatie, met Mark de Roo.

Veldhoven, april 2017

Collegafotograaf Mark de Roo en ondergetekende hebben wat zaken gemeen. Een laboratoriumopleiding als achtergrond, bijvoorbeeld… maar belangrijker: we houden van het gebruik van flitslicht. Mark heeft het flitsen op locatie zelfs tot een ware kunst verheven. En alleen al daarom is het leuk en leerzaam eens in zijn keuken te kijken.

Sowieso is het altijd goed voor je creativiteit en inspiratie om eens met een ander mee te kijken. Tijdens Mark’s verhaal maakte ik bovenstaande foto van model Kirsten. En Mark op z’n beurt legde mij vast…

Backstage - Workshop flitslicht op locatie - Mark de Roo

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.