Teun, Run for KiKa 2015

Win een fotoshoot – sponsor Run for KiKa 2016!

Op 18 september is het weer zover: de Run for KiKa. Net als vorig jaar loop ik weer mee in het team van hoofdsponsor MSD om zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kinderkanker. Help je mee? Dan maak je kans om een fotoshoot te winnen!

Ik loop natuurlijk niet alleen: honderden lopers – jong en oud – starten op 18 september in Nijmegen voor een run van 5 of 10 kilometer of de Kids Run van 1 kilometer. Teun (6) en Sepp (3) lopen natuurlijk ook mee!

Doel

Prinses Maxima CentrumDit jaar zamelen we geld in voor de bouw van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie. Een centrum dat gespecialiseerd is in kinderkanker en wat gebouwd wordt bij het Wilhelmina Kinderziekenhuis op het universiteitsterrein in Utrecht.

In overleg met de Kinderraad van dit ziekenhuis wordt onze bijdrage gereserveerd voor de aanleg van een kinderlounge en bibliotheek!

 

Win een fotoshoot

Uiteraard wil ik zoveel mogelijk sponsorgeld bijeenbrengen. Daarom verloot ik onder alle sponsors (van mij, van Teun en van Sepp) een fotoshoot. Of preciezer gezegd: ik verloot wat van mijn tijd. Die kunnen we besteden aan een fotoshoot voor een nieuwe profielfoto, een loveshoot samen met je geliefde, of iets anders. Maar ik kan bijvoorbeeld ook de tekst van je CV redigeren óf je een middag lang uitleggen hoe je het beste uit jouw camera haalt. Samen komen we er uit!

Hoe het werkt

Iedereen die een bedrag doneert – hoe klein ook – loot mee. Meedoen kan tot en met 18 september, de dag van de Run for Kika in Nijmegen. Uit alle donaties kies ik willekeurig één winnaar. Elke donatie loot evenredig mee, elk bedrag is immers welkom. En: óók bij KiKa kun je mooie prijzen winnen. Dubbel kans dus!

Doneren dus!

Doneer via (één van) onze sponsorpagina’s en win een fotoshoot:

Wil je me helpen? Deel dan deze pagina op je Facebook, Twitter of ander social-kanaal. Enne, mijn Facebookpagina had je al geliked toch? 😉

Erik - Run for KiKa 2015 - Foto Frank Zwinkels
 (Foto Frank Zwinkels)

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.