Zwangerschapsfotografie Veghel - Tineke en Alex

Zwangerschapsfotografie in Veghel – Alex en Tineke

Hun prachtige dochter Suus is dit najaar inmiddels geboren. Maar toen Tineke nog volop in verwachting was, mocht ik haar portretteren, samen met haar man Alex. Gewoon in de wookamer, thuis in Veghel, levert dat al een mooi sfeerbeeld op.

Veghel, zomer 2015

Zwangerschapsfotografie in de studio: het kán heel mooi zijn. En er is niks mis mee om in een neutrale omgeving met een egale achtergrond een prachtige buik mooi uit te lichten. Dat doe ik dan ook met veel plezier (en dat kan meestal ook gewoon bij je thuis, trouwens). Maar een portret op locatie zegt vaak nog zoveel meer. De gezelligheid, de huiselijke en ontspannen sfeer. Ook dat wil je toch terugzien in een portret?

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.