Boudoir met Elina - Boudoirfotografie op locatie

Boudoir met Elina Catharina

Boudoir: het blijft een mooi genre om in te werken. Onlangs mocht ik Elina vastleggen. Boudoirfotografie op locatie.

Oktober 2015
Jij ook?
Durf jij ook op een mooie manier op de foto? Voor jezelf, of als mooi cadeau voor je vriend, man of aanstaande? Alles kan. En iederéén kan mooi op de foto! Neem vrijblijvend contact met me op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

Onlangs mocht ik Elina Catharina vastleggen tijdens een boudoir-sessie op een mooie locatie, een bruidssuite van een hotel. Later zie je zeker meer resultaten van de sessie met dit ervaren en fijne model om mee te werken!

Boudoirfotografie blijft een mooi genre. Want wat is er nou leuker dan een vrouw op haar mooist te fotograferen? Uitdagend, dat kan. Maar het kan ook gewoon romantisch of lief zijn. Als cadeau voor een (aanstaande) echtgenoot, zoals boudoir oorspronkelijk bedoeld is, maar vooral ook voor haar zelf. Om zelfvertrouwen een boost te geven bijvoorbeeld. Of gewoon omdat het leuk is!

Later meer van de sessie met Elina!

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.