Stadstuyn - Johnny Bosveld - chefkok

Portret van Johnny – Nijmegen

Portret van Johnny, chefkok in De Stadstuyn, Nijmegen.

Nijmegen, maart 2015

Johnny is een oude bekende van me. Ik ken hem uit de tijd dat ik nog studeerde. Ik werkte een paar avonden per week in de bediening (en in de afwas, en in de keuken, en in de schoonmaak…). In die tijd was Johnny leerling kok. Inmiddels zijn we jaren verder. Ik doe heel wat anders dan waar ik toen voor studeerde. Johnny is zijn vak trouw gebleven en is inmiddels chefkok. Ik mocht zijn portret maken in Nijmegen, waar hij in de keuken van De Stadstuyn de scepter zwaait.

Een mooi weerzien, bijna vijftien jaar later.

Stadstuyn - Johnny Bosveld - chefkok

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.