Boudoirfotografie in Den Bosch

Boudoirfotografie in Den Bosch

Boudoirfotografie met Malon, in een (daglicht)studio in Den Bosch.

‘s-Hertogenbosch, juli 2015

Boudoirfotografie: een genre dat ook in Nederland in opkomst is. Mooie, zachte en romantische portretten in een ‘slaapkamersetting’, maar altijd smaakvol. Oorspronkelijk bedoeld als cadeau van een aanstaande bruid aan haar toekomstige echtgenoot. Maar het kan natuurlijk ook als cadeau aan jezelf…

Jij ook?
Durf jij ook op een mooie manier op de foto? Bijvoorbeeld om je bruidslingerie op een mooie manier te laten vastleggen, als herinnering voor later? Of een mooi cadeau voor je vriend, man of aanstaande? Alles kan. En iederéén kan mooi op de foto! Neem vrijblijvend contact met me op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

Onlangs mocht ik weer eens samenwerken met Malon, één van de ‘vaste’ modellen waar ik met veel plezier mee samenwerk. We konden gebruik maken van de studio van een collega-fotograaf, die daar ook over mooie rekwisieten én een ruimte met mooi daglicht beschikt.

En dan zie je dat voor mooie portretten niet veel nodig is. Licht en een mooie ‘witte’ setting, die het zowel in kleur als in zwart-wit goed doet. Oordeel zelf!

Boudoirfotografie in Den Bosch

Boudoirfotografie den Bosch - Malon - 2

Boudoirfotografie den Bosch - Malon - 3

Boudoirfotografie den Bosch - Malon - 4

Boudoirfotografie den Bosch - Malon - 5

Boudoirfotografie den Bosch - Malon - 6

Boudoirfotografie den Bosch - Malon - 7

Boudoirfotografie den Bosch - Malon - 8

Boudoirfotografie den Bosch - Malon - 9

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.