Modelfotografie in Den Bosch portret Malon

Portret – modelfotografie in Den Bosch

Portret in de studio.

‘s-Hertogenbosch, juli 2015

‘Ogen zijn de spiegel van de ziel’.

Jij ook?
Wil jij ook op een mooie manier op de foto? Voor jezelf, of als cadeau voor een ander? Ervaren wat het is, ‘model voor één dag’ zijn? Alles kan. En iederéén kan mooi op de foto! Neem vrijblijvend contact met me op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

En het eerste wat je leert als je je op de Fotovakschool of een andere opleiding met portretfotografie bezig gaat houden:

Als de ogen maar scherp zijn.

En daar is geen speld tussen te krijgen. Maar toch… Moeten ogen altijd in beeld? Niet per se, zo blijkt soms… Een portret vertelt een verhaal. Het laat een sfeer zien. En met mooi licht (of beter gezegd: mooie schaduwen) kun je sfeer maken. Oók zonder de ogen in beeld te hebben… Getuige dit recente ‘portret’ van Malon…

Modelfotografie in Den Bosch

Jouw foto ook hier? Of misschien juist alleen bij jou thuis aan de muur of in een album? Het kan. Modelfotografie is één van de disciplines waar ik me mee bezighoud. Of het nu glamour-, boudoir- of andersoortige portretten of fotoshoots zijn. Met ervaren modellen, maar ook met modellen-in-spé, die nog nooit voor de camera stonden. Wil je eens ervaren wat het is om ‘model voor één dag’ te zijn? Ook dat kan. Ervaring is niet noodzakelijk, want ik kan je coachen, zodat we toch tot een mooi resultaat komen!

Kijk gerust nog eens rond op mijn site en stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de mogelijkheden!

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.