Model voor één dag

Model voor één dag

Ze stond nog nooit eerder voor de camera. En toch ging het poseren deze pas 16-jarige beauty prima af. Een zomerse modelshoot op een zomerse locatie aan het water.

Bokhoven, juli 2015

Model voor één dag
Wil jij ook wel eens ervaren hoe het is om ‘model’ te zijn? Dat kan! Of je nu al ervaring hebt en een portfolio op wilt bouwen, of dat je nog nooit voor de camera stond: alles is mogelijk! Neem vrijblijvend contact met me op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

Langs de Maas bij ‘s-Hertogenbosch en Engelen zijn, als je goed zoekt, talloze kleine strandjes te vinden. Behalve een paar (nieuwsgierige!) koeien kom je daar over het algemeen weinig mensen tegen. Met een mooie zonsondergang in het vooruitzicht op een zomerse maandagavond zijn dat dan ook prima plekken voor een fotoshoot. Onlangs trok ik er daarom op uit.

Camera-ervaring

Vaak krijg ik de vraag of de modellen die ik fotografeer veel ervaring hebben. Dat verschilt enorm. Voor deze beauty was het in feite de allereerste keer dat ze voor de camera stond. Het ging haar goed af: cameravrees was er nauwelijks en samen hebben we mooie resultaten kunnen schieten. Want ook zonder ervaring maken we samen mooie foto’s. Ik help je immers met plezier bij het poseren en bijsturen in houdingen en expressie.

Model staan?

Of je nu gewoon een keer mooi op de foto wilt of omdat je een portfolio wilt opbouwen als beginnend model: ik help je graag. Stuur me gerust een mailtje, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is. Op een geïmproviseerde manier, of uitgebreider, bijvoorbeeld met visagie en (haar)styling.

Model voor één dag - Britt

Model voor één dag - Britt

Model voor één dag - Britt

Model voor één dag - Britt

Model voor één dag - Britt

Model voor één dag - Britt

Model voor één dag - Britt

Model voor één dag - Britt

Britt: model voor één dag

Later zie je meer in mijn portfolio op Flickr!

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.