Portret - Loonse Duinen - Femke Swart - artiest

Femke – Portretten in de Loonse Duinen

Femke, zangeres/zangcoach/artiest.

Loon op Zand, mei 2015

Femke ken ik al enige tijd. Ze maakt deel uit van Dan Tien in de Lucht, het theatergezelschap dat ik al enkele keren eerder mocht fotograferen. Die sessies stonden al steeds garant voor de nodige hilarische situaties (als fotolocatie kwamen we al uit bij glibberige slootkanten en in niet verwarmde fabriekshallen…). Deze keer was niet anders…

Dit keer kwam Femke alleen. Ze had nieuwe foto’s nodig voor haar eigen website. Naast ‘Dan Tien’ werkt ze ook zelfstandig, onder meer als zangcoach. We spraken af dat we voor zonnige portretten zouden gaan op een zomerse locatie: De Loonse en Drunense Duinen. Helaas leek het weer alsnog roet in het eten te gooien en moesten we aanvankelijk op de vlucht voor onweer en regen. Maar uiteindelijk kwam de zon door. Eind goed, al goed!

Portret - Loonse Duinen - Femke Swart - artiest

Loonse Duinen - Femke Swart - artiest

Portret - Loonse Duinen - Femke Swart - artiest

Portret - Loonse Duinen - Femke Swart - artiest

Portret - Loonse Duinen - Femke Swart - artiest

Portret - Loonse Duinen - Femke Swart - artiest

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.