Lisanne - analoog portret

Portretfotografie in de studio – Lisanne

Bijna vier jaar geleden fotografeerde ik haar voor het eerst. Lisanne. Toen net 16 en al volop bezig met acteren. Met dat acteren gaat het prima, met mooie bijrollen in televisieseries en korte films. Daarom was het tijd voor nieuwe portretfotografie. We doken de studio in.

‘s-Hertogenbosch, maart 2015

Jij ook?
Wil jij ook op een mooie manier op de foto? Zakelijk, of juist fris en ontspannen? Meer glamour? Voor jezelf, of als cadeau voor iemand anders? Alles kan. En iederéén kan mooi op de foto! Neem vrijblijvend contact met me op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

“Ik ben niet zoveel veranderd hoor”, zei ze nog, bijna verontschuldigend. Het is maar hoe je het bekijkt. De middelbare school in Eindhoven heeft Lisanne inmiddels verruild voor een studie in Amsterdam. En op haar IMDB-profiel prijken ondertussen al een aantal mooie (bij)rollen. Druk met een mooie acteercarrière dus. Gelukkig was er toch nog tijd om wat af te spreken.

In tegenstelling tot vier jaar geleden trokken we niet naar buiten, maar gingen we mijn studiootje in. Geen ‘echte’ studio, maar een geïmproviseerde versie in de woonkamer. Wat voor portretfotografie ook prima werkt, zoals je zult zien:

Portret van Lisanne

Portret van Lisanne

En gelukkig hadden we tijd genoeg, zodat ik ook nog wat mooie analoge portretten van haar kon maken:
Lisanne - analoog portret

Lisanne - analoog portret

Lisanne - analoog portret

In het archief van mijn weblog zie je meer van Lisanne.

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.