Fotoshoot theatergroep Dan Tien in de Lucht
Fotoshoot theatergroep Dan Tien in de Lucht
Fotoshoot theatergroep Dan Tien in de Lucht
Fotoshoot theatergroep Dan Tien in de Lucht

Fotoshoot theatergroep Dan Tien in de Lucht

Kleinkunst-/theatergezelschap ‘Dan Tien in de Lucht’.

Hilversum, februari 2015

Quirine Smit, Femke Swart, Ingrid van den Nieuwenhuizen én pianiste Marit Thus vormen samen theatergroep Dan Tien in de Lucht. Samen maken ze kleinkunstvoorstellingen die ook muzikaal goed in elkaar zitten. Op dit moment schrijven ze aan hun derde voorstelling, die naar verwachting in september 2015 in de theaters te zien zal zijn.

Enkele jaren geleden mocht ik de dames van ‘Dan Tien’ voor het eerst fotograferen, in een eerdere bezetting. Toen fungeerde de Utrechtse gracht als decor, in combinatie met heel veel regen… Die beelden vind je ook op mijn website.

Voor deze fotoshoot belandden we uiteindelijk in Hilversum. De Stookplaats, waar in de toekomst een mooie creatieve werkplek gerealiseerd gaat worden. Nu was het een mooie (wel wat koude…) werkplek voor de shoot met een theatergroep als Dan Tien!

Fotoshoot theatergroep Dan Tien in de Lucht

Fotoshoot theatergroep Dan Tien in de Lucht

Fotoshoot theatergroep Dan Tien in de Lucht

Fotoshoot theatergroep Dan Tien in de Lucht

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.