Portret kok Jasper Maas - De Swaen Oisterwijk

Portret van een smaakmaker en food fotografie

Jasper Maas, kok bij De Swaen in Oisterwijk.

Oisterwijk, november 2014

Alweer even geleden mocht ik naar Oisterwijk, om een portret van een kok én een mooi hoofdgerecht te fotograferen. Jasper Maas werkte in de witte brigade van brasserie De Swaen. Een restaurant met een lange en rijke historie en een prima keuken. Chefkoks waren onder meer Cas Spijkers en Nico Boreas. Meerdere malen kreeg het restaurant in het verleden Michelinsterren toegekend. Na een sluiting is het al enige tijd weer open als Brasserie De Swaen.

Food fotografie

Naast een portret van Jasper, mocht ik ook een prachtig gerecht fotograferen. Wat dacht je van patrijs met pompoencreme, parelgort en bloedworst? Food fotografie is niet mijn voornaamste discipline, maar zeg nou zelf: van zoiets moois op tafel krijg je toch vanzelf trek?

Food fotografie bij De Swaen - Oisterwijk

Trek in meer? Op mijn Flickr-stream zie je nog meer koks, slagers en lekkers…!

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.