Playble - Portret Tycho

Productfotografie – Playble, mooi en leerzaam speelgoed

Bij Playble.nl kun je terecht voor speelgoed met een educatief karakter, gericht op het spelenderwijs verkennen, ontdekken en ontwikkelen. Daarvoor biedt Playble.nl leerzame en originele spelmaterialen die kinderen uitdagen, stimuleren en prikkelen. Ik mocht de productfotografie voor de webshop verzorgen!

Maar Playble.nl is niet alleen maar een webshop. Playble biedt ook workshops en heeft eigen tools ontwikkeld. Voor kinderen bij wie het spelenderwijs verkennen en ontdekken wat minder vanzelfsprekend is, zoals bijvoorbeeld voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand of autisme.

Productfotografie

Mooie insteek toch? Dat dacht ik ook. Des te leuker is het, dat ik voor Playble een mooie reeks productfoto’s mocht maken. Mooi speelgoed,

Productfotografie Playble - speelgoed

Productfotografie Playble - speelgoed

Productfotografie Playble - speelgoed

Productfotografie Playble - speelgoed

Sfeerbeelden

Voor onder meer de homepage van de website en de Facebook-pagina van Playble.nl maakten we nog een aantal mooie, ongedwongen portretten van spelende kinderen. En deze kinderportretten voor de homepage maken het geheel mooi af! Inderdaad, met gastoptredens van Teun en Sepp, mijn eigen jongens die het speelgoed maar wát interessant vonden!

Playble - Portret Teun en Tycho

Playble - Portret Sepp

Tools

Naast een flinke reeks productfoto’s die in de webshop zelf gebruikt worden, heb ik ook gefotografeerd voor de zogenoemde ‘tools’ die Playble aanbiedt. Dankzij de stap-voor-staphandleidingen die Playble bij veel van hun producten aan biedt, kunnen kinderen met autisme of die anderszins behoefte hebben aan voorspelbaarheid, toch langer spelen:

Productfotografie - Magformers Playble tools

Productfotografie - Magformers Playble tools

En zo’n handleiding ziet er dan bijvoorbeeld zo uit:

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de website van Playble!

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.