Lieneke en Maarten - Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie – Lieneke

Lieneke, 37 weken zwanger.

Utrecht, juli 2014

Onlangs blogde ik al over het bijzondere stop motion geboortekaartje voor Matthias. Maar toen hij nog niet geboren was, had ik Maarten en Lieneke voor de camera. Zwangerschapsfotografie blijft leuk om te doen. Een bijzondere periode om vast te leggen voor later!

Voor een leuke, ongedwongen fotoshoot met Maarten en Lieneke (37 weken zwanger) gingen we naar buiten, in het centrum van Utrecht. Met dank aan het avondzonnetje en een flitser konden we wat mooie platen maken:

 

Lieneke - Zwangerschapsfotografie

Lieneke en Maarten - Zwangerschapsfotografie

Lieneke en Maarten - Zwangerschapsfotografie

Lieneke en Maarten - Zwangerschapsfotografie

Lieneke en Maarten - Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie

Wil jij ook een serie mooie foto’s van je buik, samen met je partner óf alleen? Tussen de 32 en 36 weken is eigenlijk de beste periode om de shoot te plannen. Dan is je buik al wel behoorlijk, maar nog niet té groot, in de meeste gevallen. Minstens zo belangrijk is natuurlijk hoe je je voelt! Neem gerust contact met me op, ruim van tevoren, zodat we een datum kunnen plannen. Of bekijk eerst meer van mijn foto’s van zwangeren!

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.