Geboortekaartje Matthias - Stop motion

Matthias – stop motion geboortekaartje

De kleine Matthias werd geboren op 10 augustus 2014. En zijn trotse ouders Lieneke en Maarten maakten dat op een niet-alledaagse manier bekend. Het traditionele geboortekaartje ging vergezeld van een stop-motion filmpje!


Utrecht, augustus 2014

Matthias mag blij zijn met zulke creatieve ouders. Een foto voor een geboortekaartje, dat heb ik wel eens vaker gemaakt. Voor Teun en Sepp bijvoorbeeld. Maar een stop motion filmpje om de komst aan te kondigen, dat was voor mij ook niew! Moeder Lieneke verzorgde het decor en de rekwisieten, vader Maarten, zelf filmmaker, voerde de regie. Ik hielp ze met het maken van de beelden voor dit stop motion filmpje!

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.