Beautyportret – naturel en closeup
Beautyportret – naturel en closeup
Beautyportret – naturel en closeup

Beautyportret – naturel en closeup

Malon

‘s-Hertogenbosch, augustus 2014

Jij ook?
Durf jij ook op een mooie manier op de foto? Voor jezelf, of als mooi cadeau voor je vriend, man of aanstaande? Alles kan. En iederéén kan mooi op de foto! Neem vrijblijvend contact met me op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

Een naturel beautyportret – in drievoud – van Malon, één van de ‘vaste’ modellen waar ik vaker en met veel plezier mee werk. Ze kan ook uitstekend haar eigen visagie doen – met mooie resultaten! En op Flickr zie je meer van Malon!

 

 

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.