Glamour portret, vintage style

Glamour fotoshoot – vintage style!

Je kunt natuurlijk heel lief en zoet op de foto, met fris, zacht licht. Maar lekker stoer kan natuurlijk ook. Een paar rekwisieten zijn al voldoende. Glamour op een stoere manier!

Jij ook?
Durf jij ook op een mooie manier op de foto? Voor jezelf, of als mooi cadeau voor je vriend, man of aanstaande? Alles kan. En iederéén kan mooi op de foto! Neem vrijblijvend contact met me op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

Glamour kan ook stoer!

Glamour hoeft niet alleen maar fris, licht, lief of romantisch te zijn. Het kan ook best een beetje brutaal, zoals Malon hier laat zien.

De kledingkeuze, maar ook kleine ‘props’ zoals een zonnebril, geven al direct een bepaalde sfeer. Malon heeft dat prima in de gaten. Een Rayban-zonnebril en een oud T-shirt van Vogue doen hun werk, een brutale blik en een wat hardere verlichting maakt het geheel ook stoerder:

Glamour portret, vintage style

Glamour portret, vintage style

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.