Glamour fotoshoot - Locatieportret Tineke en Kelly

Glamour – Fotoshoot Tineke en Kelly (deel II)

Tineke en Kelly stonden enige tijd geleden al samen voor mijn camera. Toen nog allebei met (heel) lang haar, dat ze daarna gedoneerd hebben aan de Stichting Haarwensen. Uiteraard hebben we de korte(re) coupes ook mooi op de foto gezet!

‘s-Hertogenbosch, augustus 2014

Natuurlijk hadden we ervoor kunnen kiezen om de ‘na-foto’s’ van Tineke en Kelly in precies dezelfde setting te maken als tijdens de eerste fotoshoot. Dat hebben we bewust niet gedaan. Een glamour fotoshoot kan ook best buiten! In het mooie laatste avondzonnetje zijn we daarom even naar de dijk gereden voor een reeks portretten. Fris en zomers, net als de nieuwe coupes!

Tineke en Kelly dubbelportret

Kelly portret in tegenlicht

Kelly outdoor portret

Tineke glamourportret buiten

2014-07-29 - Kelly en Tineke - 176-Edit - 1024px

2014-07-29 - Kelly en Tineke - 153-Edit - 1024px

Tineke outdoor portret

En laten we ook niet vergeten waar Tineke en Kelly het voor deden. De Stichting Haarwensen, een mooi en goed doel. De stichting maakt namelijk pruiken voor kinderen, die om medische redenen kaal geworden zijn. Daarvoor is natuurlijk menselijk haar nodig. En daarom is de stichting erg blij met donaties zoals die van Tineke en Kelly.

Bekijk hier deel I, met de ‘voor-foto’s’! Wil jij ook op de foto? Neem gerust contact met me op!

 

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.