Beautyportret Malon

Beautyportret met Malon

Voor een mooi beautyportret is niet veel nodig: mooi zacht licht en een degelijke makeup. Malon bewijst het met deze mooie serie die we onlangs maakten!

‘s-Hertogenbosch, augustus 2014

Malon is een van de ‘vaste’ modellen waar ik regelmatig mee werk. Als ik iets nieuws wil uitproberen of gewoon omdat het leuk is om af en toe wat anders te doen. Onlangs experimenteerden we met een lange lap zijde. Samen mte de witte gordijnen in de achtergrond hebben we daarmee heel eenvoudig een mooie setting kunnen creëeren. Haar makeup doet ze zelf en dat ziet er prima uit. En het resultaat: een paar prachtige beautyportretten!

Beautyportret van Malon

Malon beautyportret closeup

Ook een beautyportret laten maken?

Jij kunt net als Malon óók mooi op de foto! Ook zonder ervaring voor de camera is dat heel goed mogelijk. En dat hoeft niet in een grote studio op een vreemde plek, maar kan meestal gewoon bij je thuis. Wil je meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met me op!

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.