Tumblr

Op deze website vind je – uiteraard – mijn portfolio en een blog met extra foto’s, achtergronden of andere zaken die ik de moeite van het delen waard vind. En daarnaast ben ik actief op Twitter en Facebook (mijn pagina al ‘geliket’? Wel even doen hoor!).  Daar is nu een klein platform bijgekomen: Tumblr.

Tumblr is een ‘sociaal netwerk’ dat sterk in opkomst is. Je kunt er vrij eenvoudig iets bouwen wat op een website lijkt en het is gemakkelijk om er foto’s te delen of andere bloggers te volgen. Mijn (Engelstalige) Tumblr-pagina is gewijd aan analoge fotografie: portretten en andere beelden die ik maak op film.


Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.