Portret van Ellen

Portretshoot met Ellen

Je kunt voor een fotoshoot groots uitpakken. Een uitgebreide briefing opstellen, de styling goed overdenken, visagie regelen en een fantastische locatie scouten. Soms is dat nodig. Mits goed voorbereid, geeft dat ook prachtige resultaten! Maar soms is het ook wel eens lekker om dat allemaal los te laten en samen met een model wat te improviseren.

Waar ik me samen met Ellen op gericht heb? Mooi frisse lenteachtige portretten. De makeup heeft Ellen zelf gedaan en is rustig en naturel, net als de kleding: wit doet het altijd goed! Het enige wat dan nog nodig is? Droog weer en een goed humeur…

Portret-Ellen-20-E
Portret-Ellen-29
Portret-Ellen-79
Portret-Ellen-64

Of met een wat warmere, romantische nabewerking, waarbij lente zomer lijkt te worden:

Zomerse fotoshoot met Ellen

Locatie

Jij ook?
Wil jij ook op een mooie manier op de foto? Dat kan. En iederéén kan mooi op de foto! Neem vrijblijvend contact met me op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

Als locatie kwamen we terecht bij een oude, vervallen steenfabriek in de buurt van Doesburg. In de meeste foto’s zie je die echter niet eens terug, voor de zomerse sfeer hadden we genoeg aan het mooie groen in de omgeving. Toch nodigen oud ijzer, graffiti en vervallen steen wel uit om er wat mee te doen. Een stuk donkerder omgeving natuurlijk, maar dat zorgt juist voor een mooi contrast tussen model en achtergrond:

2014-05-03 - Ellen - 100-Edit - 1024px

2014-05-03 - Ellen - 132 - 1024px-2

 

Portret van Ellen

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.