Erik van Rosmalen - glamourfotografie

Beauty- en glamourfotografie

Regelmatig krijg ik de vraag of ik ook beauty- of glamour-foto’s maak. Uiteraard! Vervolgens hoor ik echter vaak: ‘Daar moet je zeker wel een ervaren model voor zijn’ of ‘Ik heb niet de juiste maten’. Onzin! Iederéén kan mooi op de foto, ook zonder ervaring. En samen zoeken we naar de manier om jou op je mooist tot je recht te laten komen.

Jij ook?
Durf jij ook op een mooie manier op de foto? Voor jezelf, of als mooi cadeau voor je vriend, man of aanstaande? Alles kan. En iederéén kan mooi op de foto! Neem vrijblijvend contact met me op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

Ook zonder camera-ervaring

Ervaring voor de camera is echt niet nodig. Neem nou deze foto. Een ervaren model? Integendeel. Maar door goede voorbereiding en aansturing en (vooral) een ontspannen sfeer tijdens de shoot (gewoon bij haar thuis) zijn er prima foto’s uit voortgekomen. Ze is erg blij met de resultaten – en ik ook!

Fotostudio?

Nee, ik heb geen eigen studio. Een foto als deze is namelijk ook in een geïmproviseerde studio prima te maken. Gewoon bij jou thuis, in je vertrouwde omgeving. Zolang je maar over een (woon)kamer beschikt waar we wat ruimte hebben. Met de juiste plaatsing van het licht kunnen we dan prima deze (of een andere) sfeer creëeren! Heb je niet de ruimte? Dan is er altijd wel een andere oplossing te bedenken.

De foto hierboven komt uit een shoot met een (heel tevreden en blije) klant. Uiteraard blijven jouw foto’s helemaal voor jezelf! Deze foto is gepubliceerd met expliciete toestemming vooraf.

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.