Beautyportret glamour Vivian

Glamourfotografie – portret van Vivian

Naar aanleiding van foto’s die ze op mijn website gezien had (onder meer van Malon) mailde Vivian me onlangs. Ze wilde haar vriend wat mooie portretten van zichzelf cadeau doen. Dat kan natuurlijk! Samen hebben we vervolgens gekeken wat voor soort foto’s ze mooi vindt. Vervolgens hebben we, gewoon bij haar thuis in de woonkamer, een paar mooie portretten gemaakt.

Jij ook?
Durf jij ook op een mooie manier op de foto? Voor jezelf, of als mooi cadeau voor je vriend, man of aanstaande? Alles kan. En iederéén kan mooi op de foto! Neem vrijblijvend contact met me op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

Begeleiding

Soms hoor ik wel eens van mensen dat ‘ze niet plakken op een foto’. Of dat het ze ontbreekt aan ‘maatje 36’ of ‘de juiste uitstraling’. Allemaal onnodige kreten, als je het mij vraagt. Want iederéén blijft plakken, en iederéén heeft wat moois. Rood haar en sprekende ogen bijvoorbeeld, zoals Vivian. Ervaring met poseren of voor de camera staan, dat had Vivian nog niet. Dat hoeft ook niet, want ik coach je naar een mooi eindresultaat. Vivian was er erg blij mee – en haar vriend ook!

Samen naar een mooie foto toewerken

Het enige wat je écht nodig hebt voor een mooie foto? ‘n Klein beetje zelfvertrouwen en het lef om dat stapje te nemen om voor de camera te gaan staan. En troost je: bijna iederéén moet even wennen aan de camera. Wat helpt: ik bijt niet, ik ben best gezellig en uiteraard help ik je graag. Samen werken we dan tijdens een ontspannen en gezellige sessie naar een mooi eindresultaat toe. Wedden?

Glamour portret Vivian

Glamour portret Vivian

Glamour portret Vivian

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.