Portret op locatie - boudoir

Boudoirfotografie met Malon

Samen met collegafotograaf Remko van den Akker én Malon Maquiné, met wie ik ook al eerder fijn samenwerkte, deed ik onlangs een boudoirfotoshoot op een prachtige locatie. De resultaten mogen er zijn!

Foto’s voor een aanstaande?

Boudoirfotografie. Het is een genre, dat naar ons land aan het overwaaien is vanuit de VS en Groot-Brittannië. Vrouwen geven ter ere van hun (aanstaande) bruiloft hun man mooie foto’s cadeau in een romantische sfeer. Een boudoir is van oorsprong de kleedruimte voor de vrouw, naast de slaapkamer, waar zij zich privé kan terugtrekken. Een kruising tussen de hedendaagse walk in closet en een privébadkamer dus. Boudoirfotografie kent veel varianten. Foto’s in lingerie of bedekt naakt: sensueel, sexy of uitdagend, maar altijd mooi en stijlvol, op een mooie locatie.

Jij ook?
Durf jij ook op een mooie manier op de foto? Bijvoorbeeld om je bruidslingerie op een mooie manier te laten vastleggen, als herinnering voor later? Of een mooi cadeau voor je vriend, man of aanstaande? Alles kan. En iederéén kan mooi op de foto! Neem vrijblijvend contact met me op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

Locatie en team

Op het Zeeuwse Schouwen-Duiveland, in het piepkleine plaatsje Schuddebeurs, ligt in een bosrijke omgeving het mooie hotel Hostellerie Schuddebeurs. Het voormalige koetshuis is nu in een prachtig ‘bruidshuisje’ omgetoverd: een riante bruidssuite in een romantische sfeer, prachtig ingericht. Een ideale locatie dus. Samen met Remko had ik er een paar uur de tijd voor een fotoshoot met Malon in ‘boudoir-stijl’.

De foto’s

Een kleine selectie uit de mooie resultaten van de shoot met Malon:

Boudoirfotografie in hotelkamer - Malon

Sensueel portret - boudoir

Portret van Malon - boudoirstijl

Verlichting

Door de vrij donkere hotelkamer iets anders uit te lichten, kun je al vrij snel een andere sfeer neerzetten. Alle foto’s zijn overigens met flitslicht uitgelicht, waarbij we hooguit twee flitsers gebruikt hebben:

Boudoirfotografie met Malon

Boudoirfotografie met Malon

Boudoirfotografie met Malon

Boudoirfotografie met Malon

Kleur of zwart-wit

Zwart-wit geeft soms ook al een compleet andere sfeer aan een locatie:

Portret van Malon in lingerie - boudoirstijl

Portret van Malon in lingerie - boudoirstijl

Portret van Malon in lingerie - boudoirstijl

Portret van Malon in lingerie - boudoirstijl

Portret van Malon in lingerie - boudoirstijl

Veel moois

Ondanks de beperkte tijd konden we veel doen. Er zijn dan ook meer dan genoeg mooie resultaten. Zoveel zelfs, dat ik er nog een tweede blog aan heb gewijd! Hier zie je dus meer van Malon!

Jij ook?

Durf jij ook op een mooie manier op de foto? Bijvoorbeeld om je bruidslingerie op een mooie manier te laten vastleggen, als herinnering voor later? Of een mooi cadeau voor je vriend, man of aanstaande? Alles kan. En iederéén kan mooi op de foto!

Wees overigens gerust: deze foto’s van Malon zijn met haar expliciete toestemming online gezet. Jouw foto’s blijven van jou. Neem vrijblijvend contact met me op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.