Malon - vijftig tinten grijs

Boudoirfotografie met Malon – deel II

In deel I van deze blog zag je al een reeks foto’s uit de boudoirsessie met Malon. Maar ondanks de beperkte tijd konden we toch óók nog een paar andere sferen neerzetten. Daarom een tweede deel met meer foto’s!

Romantisch en contrastrijk

Naast flitslicht hebben we bij de shoot met Malon waar mogelijk ook gebruik gemaakt van daglicht. Een groot raam met vitrage geeft dan prachtig zacht licht, dat heel flatteus over het lichaam valt. Maar door er vol tegenin te fotograferen, kan het ook juist mooie contrasten bieden:

Malon lingerieshoot

Malon lingerieshoot - natuurlijk licht

Malon lingerieshoot - natuurlijk licht

Pinup-style

Jaren ’40-’50, sexy, over the top, Betty Boop en Marilyn Monroe: een pinup-achtig sfeertje is óók te creëren, met dank aan Malon’s knalrode lingerie én een oude camera als rekwisiet:

Malon in rode lingerie

Malon in rode lingerie

Mysterieus

Met een masker (overigens handgemaakt door mijn vriendin Marike!) en een contrastrijk zwart-witbeeld, met een knipoog naar ‘Vijftig tinten grijs’, krijgt de sfeer al snel een mysterieus tintje:

Malon - vijftig tinten grijs

Malon - vijftig tinten grijs

Malon - vijftig tinten grijs

Locatie en team

Model: Malon Maquine
Assistentie: Remko van den Akker
Locatie: Hostellerie Schuddebeurs, Schuddebeurs (Schouwen-Duiveland)

Jij ook?

Durf jij ook op een mooie manier op de foto? Bijvoorbeeld om je bruidslingerie op een mooie manier te laten vastleggen, als herinnering voor later? Of een mooi cadeau voor je vriend, man of aanstaande? Alles kan. En iederéén kan mooi op de foto!

Wees overigens gerust: deze foto’s van Malon zijn met haar expliciete toestemming online gezet. Jouw foto’s blijven van jou. Neem vrijblijvend contact met me op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.