Facebook.com/erikvanrosmalentekstenfotografie

Facebook!

Mijn website en weblog, waar je nu dus bent, zijn en blijven mijn belangrijkste ‘uithangbord’. Ik kan er laten zien wat ik voor werk maak, mensen kunnen me bereiken en af en toe schrijf ik blogs over fotografiegerelateerde onderwerpen, gewoon omdat ik dat leuk vind. Maar ook via Facebook kun je me volgen, wist je dat ook?

Facebook-pagina

Misschien zijn we al ‘vrienden’ op Facebook. Maar sinds enige tijd heb ik voor mijn fotografiegerelateerde zaken een aparte bedrijfspagina aangemaakt. Al mijn websiteupdates, maar ook andere leuke weetjes of losse foto’s deel ik ook daar. Ideaal dus, omdat je zonder er veel moeite voor te doen, toch mijn laatste updates langs ziet komen!

Facebook-screenshot

Dus: gebruik je Facebook? Like dan mijn pagina. Dat kan al met de knop hieronder, of door naar FaceBook.com/ErikvanRosmalenTekstenFotografie te gaan en op ‘Vind ik leuk’ te klikken. Geen spam, gekke like-acties of andere overdaad. Alleen af en toe nieuwe foto’s. Beloofd!

Tot Facebook!

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.