Bruidsreportage Sint-Oedenrode

Bruidsreportage Dennis en Milou

Trouwen in Las Vegas… En dat ook nog op oudejaarsdag in een écht Amerikaans trouwkapelletje. Dat moet een bijzondere ervaring zijn! Dennis en Milou deden het: op 31 december van het afgelopen jaar toen ze op vakantie waren in de VS. Uiteraard moet je daar natuurlijk óók in Nederland nog even bij stilstaan. Want waarom zou je zoiets maar één keer met z’n tweetjes?

Dus: toen alle papieren binnen waren, inclusief het officiële Nederlandse trouwboekje, was het tijd voor een bijzondere dag in Nederland: geen kerkdienst, geen stadhuis. Maar wel een bruidsreportage in mooie kleding, lekker uit eten met familie en een knallend feest ‘s avonds met vrienden, familie en collega’s. En ik mocht erbij zijn!

Bruid - reportage in zwart-wit - Milou

Bruidegom - reportage in zwart-wit - Dennis

Milou - Bruidsreportage

Portret van bruidegom Dennis

Bruidsfotografie, combinatie van flits en zonlicht

Bruidsreportage Dennis en Milou

Dennis en Milou - bruidsreportage

Trouwfeest Dennis en Milou

Bruiloftsfeest in Mariaheide - Dennis en Milou

Trouwfeest in Mariaheide - Dennis en Milou

Als je de foto’s mooi vindt, ‘like’ dan mijn Facebook-bedrijfspagina. Je krijgt dan af en toe via Facebook updates van mijn werk. Geen spam, gewoon af en toe meer foto’s. Leuk toch?

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.