Portretfotografie - Laura, profielfoto op locatie

Profielfoto’s voor Laura

Laura is op zoek naar een nieuwe job. Bij voorkeur op het vlak van (interne) communicatie in een technisch en – als het even kan – internationaal bedrijf. Een up-to-date LinkedIn-profiel is dus heel belangrijk, inclusief een recente en representatieve foto. En aangezien haar profielfoto op LinkedIn alweer ‘n aantal jaren oud was, nam ze contact met me op.

Portret voor LinkedIn

Laura ken ik nog van een aantal jaren geleden, toen we voor dezelfde werkgever werkten. Over het nut en het belang van een goede profielfoto heb ik al eerder een blog geschreven. Dat belang ziet óók zij in en we trokken er daarom samen even op uit voor een korte portretsessie. Geen studio, gewoon lekker in de buitenlucht. Met als resultaat een paar prima portretten, waarvan bovenstaande uiteindelijk op haar LinkedIn-profiel prijkt.

Nu die job nog Laura… Maar: dat komt vast goed!

Profielfoto voor Laura - Portret

 

Portret voor social media - profielfoto Laura

 

Profielfoto voor LinkedIn, Facebook of Twitter

Wil jij ook een nieuw portret voor je sociale netwerken? Dat kan! Op locatie al vanaf 75 euro, maar bij meerdere personen of in een kortere sessie kan het zelfs nog voordeliger. Neem gerust even contact op voor de voorwaarden!

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.

One thought on “Profielfoto’s voor Laura

  1. Pingback: Analoge portretten van Laura | Erik van Rosmalen – Tekst en Fotografie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.