Modelshoot - portret van Elise

Fotoshoot met Elise

Elise kende ik nog van een eerdere shoot, lang geleden, toen ze me heeft geholpen bij wat portretten die ik toen nog voor mijn opleiding moest maken. We hebben contact gehouden omdat we altijd nog een keer opnieuw wilden samenwerken. Onlangs hadden we de gelegenheid.

Locatie

De tijd was kort. Omdat mijn voorgaande klus wat uitliep, konden we wat later van start. Ook bleek de locatie die we in gedachten hadden net ietsje verder dan gedacht. Daarom bleef het bij slechts een klein uurtje fotograferen. Maar wel op een prachtig en rustig plekje op de Hoge Veluwe. Niet wat we in gedachten hadden, maar wel een mooie plek. Die zonder zon ook vrij duister kon zijn, trouwens…

Zon

De zon liet zich af en toe zien. Dat is op zich niet vervelend, maar als je probeert je flitslicht daarbij te laten aansluiten, is het wel even zoeken en aanpassen onder de steeds veranderende omstandigheden. Toch is het ons gelukt om een paar mooie, zomerse platen te schieten! Tegenlicht en flits zijn een prima combinatie!

Modelshoot buiten met Elise

Modelshoot met Elise

Fotoshoot met model Elise

En iets harder licht, een kleurfiltertje op de flitser, een andere expressie en een ander truitje leveren samen al direct een heel andere sfeer op:

Portretshoot met Elise in tegenlicht

Fotoshoot portret van Elise

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.

2 thoughts on “Fotoshoot met Elise

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.