Mijn werk aan jouw muur? Het kan!

Ben je die eeuwige IKEA-print met die roos beu? Uitgekeken op die kiezelstenen-poster van de Expo? Het is nu heel eenvoudig om zelf een exclusieve, mooie foto aan de muur te krijgen. Op canvas of, nog sjieker, op dibond: een mooie combinatie van aluminium en kunststof.

Wat voor foto’s je kunt bestellen? De foto hierboven is bijvoorbeeld beschikbaar, maar er zijn er meer. Abstracte zeegezichten bijvoorbeeld, maar ook analoge zwart-witfoto’s van Parijs. Neem daarvoor een kijkje in mijn webshop! Mis je iets? Neem dan gerust contact met me op, wie weet is er wat te regelen! En uiteraard kan ik ook een portret of familiefoto op maat voor je maken!

En hoe dat er dan uit kan zien? Nou, zo dus:
Foto zeemeeuwen, impressie Werk aan de Muur

Meer zien?

Kijk snel in de shop!

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.