Portret van Joey, Heusden

Portret: Joey

Meestal zijn het dames, die graag op de foto willen. Grappig overigens, want hoewel ze graag poseren en in de kijker staan, zijn vrouwen ook altijd het meest kritisch op zichzelf. Mannen hebben eigenlijk maar zelden écht zin om op de foto te gaan. Joey had er gelukkig minder moeite mee. Tijdens een portretshoot met Daisy, onlangs in Heusden, wilde hij naast het assisteren ook bèst even voor de camera staan.

Joey

Analoge fotografie

In een eerdere blog gaf ik al aan, dat ik weer meer analoog wil gaan werken. Naast een aantal digitale portretten, zoals die hierboven, heb ik met Joey ook een rolletje Tmax volgeschoten, met mijn Mamiya 645. Mooie zwart-witfilm op middenformaat. Geen grootse, vooropgezette plannen, geen flitslicht vooralsnog, gewoon eenvoud. En het resultaat is prima.

Joey

Joey

Joey

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.