Fotografie als therapie… de hoogte in!
Fotografie als therapie… de hoogte in!
Fotografie als therapie… de hoogte in!

Fotografie als therapie… de hoogte in!

Ik fotografeer ook nog regelmatig analoog. Eigenlijk alleen bij vrij werk. En dat noem ik dan therapeutisch. Weer nadenken over sluitertijd, belichting, scherpstelling… Maar ook commerciële fotografie kan heel therapeutisch werken. Zo mag ik af en toe op pad voor een portret, letterlijk ‘op het dak’. Ideale therapie tegen hoogtevrees…

De rubriek ‘Het dak op met…’ vraagt natuurlijk om portretten op hoogte. Soms los ik dat creatief op, maar soms is het dak ook gewoon de mooiste en meest geschikte plek. Bijvoorbeeld bij technisch installatiebedrijf Homij, waar ik directeur Charles Gebben mocht portretteren. Op het dak van zijn bedrijf stonden immers prachtige zonnepanelen opgesteld. Een fotograaf die enigszins aarzelend een ladder op klom, nemen we dan maar voor lief…

Want het resultaat mag er zijn:

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.

One thought on “Fotografie als therapie… de hoogte in!

  1. Pingback: Charles Gebben | Erik van Rosmalen – Tekst en Fotografie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.