Even voorstellen: Sepp! Babyfotografie in de slaapkamer

Daar is ie dan: Sepp! Geboren op 12 september, als broertje van Teun, die met 2,5 jaar een enorm trotse, grote broer is geworden. En daarbij heb ik weer een nieuw, kersvers fotomodel voor babyfotografie natuurlijk…

Inmiddels is hij alweer vijf weken oud, maar zolang heb ik niet gewacht voor Sepp’s eerste fotosessie. Al na een paar dagen hebben we een korte shoot gepland. De Facebook-fans (‘liken’ mag!) hebben al een voorproefje gehad, maar op mijn blog mag supermodel #2 natuurlijk niet ontbreken!

In de wieg is het licht, dankzij het hemeltje, van nature al mooi zacht:


Het is trouwens een hardnekkig misverstand dat je voor een dergelijke fotoshoot met een pasgeborene een studio nodig hebt. Deze foto’s zijn gemaakt in onze slaapkamer! Op het bed is een mooie studiosetting te maken, waar je met zacht licht al mooie resultaten behaalt:
Babyfotografie in de slaapkamer

Babyfotografie in de slaapkamer

Tips voor newbornfotografie

Wil je het zelf proberen? Kijk dan op Photofacts, waar ik een artikel heb geschreven met een aantal tips en truuks. Maar uiteraard mag je ook contact met mij opnemen, ik kom graag bij je langs! 😉

Meer zien van Sepp?

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157631644472839″]

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.