Instagram: mobiel fotokladblokje

Instagram: foto’s maken met je telefoon, daar een heftig of minder heftig filter overheen gooien en online zetten maar. Matige kwaliteit, niet of nauwelijks af te drukken en snel klaar. Maar toch… wel leuk!

Nu Instragram naast de iPhone sinds enige tijd ook beschikbaar is voor Androidtoestellen, kan werkelijk iedereen de app gebruiken en foto’s delen: via Instagram zelf, maar ook op Facebook, Twitter of andere sociale netwerken. Het aanbod varieert van kiekjes van het dagelijkse ontbijt of avondeten tot echt mooie, kleine kunstwerkjes. En toegegeven: sommige beelden moet je vooral niet groter bekijken dan het scherm van een smartphone, maar toch zitten er leuke resultaten bij.

Zelf gebruik ik Instragram vooral als een soort klad- en inspiratieblokje; leuke composities, grappige spreuken op de muur, close-upjes, abstracte lijnen of schaduwen: ik gebruik het vooral om dingen uit te proberen. Met soms best grappige resultaten. Toch?

Ook Instagram en wil je me volgen? Leuk. Mijn user name is ‘erikvanrosmalen’. Zie ook Pinstagram!

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.

One thought on “Instagram: mobiel fotokladblokje

  1. Pingback: Mistige morgen… | Erik van Rosmalen – Tekst en Fotografie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.