Promofoto voor muziektheatergroep Dan Tien in de Lucht

Dan Tien in de Lucht

Promofoto voor muziektheatergroep Dan Tien in de LuchtUtrecht, op een zondagmorgen, aan de gracht. Het regent pijpenstelen. Nat, koud en druilerig is het. En toch klimmen Babette, Femke en Quirine – genaaldhakt en wel – in een klein bootje. De drie vormen de muziektheatergroep ‘Dan Tien in de Lucht’. De druilerige zondagmorgen blijkt een perfecte eerste setting voor hun nieuwe promofoto’s!

Babette, Femke en Quirine ontmoetten elkaar op de MusicAllFactory en het Conservatorium in Tilburg. Na verschillende soloprogramma’s besloten ze samen Dan Tien in de Lucht te starten. Ze maken muziektheater in de breedste zin van het woord. Op improvisatie gebaseerde scènes van herkenbare of juist absurde situaties, fysiek theater, interactie met het publiek en meerstemmige en kleinkunstliedjes. Op dit moment werken ze aan hun nieuwe voorstelling.

Druilerige sfeer

De setting, met een klein bootje in de gracht in Utrecht, werkte prima om een druilerig sfeertje neer te zetten. De kleurrijke kleding en plu’s van de dames hielpen daar ook goed aan mee:

Promofoto voor muziektheatergroep Dan Tien in de Lucht

Muziektheatergroep Dan Tien in de Lucht, Babette, Femke en Quirine

Binnenlocatie

Toen iedereen echt doorweekt was, hebben we vervolgens maar een binnenlocatie opgezocht. Naast koffie en een warme omgeving geeft dat ook wat meer mogelijkheden met betrekking tot flitslicht. Daar hebben we dan ook een reeks portretten en groepsfoto’s gemaakt. Een donkere gang met wat tegenlicht van buiten is dan een uitkomst:

Groepsfoto Dan Tien in de Lucht

Groepsfoto

En toen werd het pas echt ‘feest’… een beeld voor hun volgende voorstelling:
Feestje... met Babette, Quirine en Femke

Meer zien?

Meer horen, weten of lezen over dit drietal? Check hun website, www.dantienindelucht.nl voor meer informatie of speeldata! Andere beelden zie je te zijner tijd verschijnen in de gallery op Flickr:

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157630435640038″]

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.

5 thoughts on “Dan Tien in de Lucht

 1. Erik

  Dank Esther… 🙂

  Wel nog ‘n kunst om je camera enigszins droog te houden, op een natte, gladde graskant van een gracht, in de stromende regen… Hoe doe jij dat?

 2. Christine Dittmar

  hi hi, regen is super om in te fotograferen, je hebt regenjasjes voor je camera!!! ik heb vaker in de regen gefotografeerd en de resultaten zijn vaak verbluffend geweldig. leuke serie!

 3. Erik

  Dank je Christine! Dit was een redelijk spontane actie, dus heb me niet echt voorbereid met regenhoezen. Ik heb de eigenaresse van de boot ingeschakeld om met een flinke paraplu nooit van mijn zijde te wijken (als je dit leest: dank nog daarvoor!)…

 4. Pingback: Dan Tien In De Lucht | Erik van Rosmalen – Tekst en Fotografie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.