Daisy


Samen met model Daisy en visagist Rene heb ik onlangs weer eens een shoot gedaan op locatie. Een moodboard, waar we niet al te strak aan vastgehouden hebben, leverde uiteindelijk een paar mooie beelden op, in diverse settings!

Plaats van handeling was Geldermalsen, de woonplaats van visagist Rene van der Veen. Het idee dat Daisy en ik voor ogen hadden kenmerkte zich vooral door begrippen als stoer, urban, zwart-wit, harde contrasten… Vanuit de standplaats an Rene, Geldermalsen, hebben we daarom gezocht naar wat ‘urban’ shootlocaties. Met een oud viaduct en een industrieterrein bleken die ruimschoots beschikbaar.

Tel daarbij op dat het een mooie, zonnige dag was (met soms zelfs teveel zon). Daardoor konden we een aantal verschilende dingen uitproberen. Alle foto’s zijn dan ook gewoon overdag gemaakt, met volop zonlicht. Creatief flitsen biedt dan uitkomst!

Meer zien?

En er komt nog meer, zie de verzameling op Flickr:
[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157629760796596″]

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.

2 thoughts on “Daisy

  1. Pingback: Daisy | Erik van Rosmalen – Tekst en Fotografie

  2. Pingback: Analoge portretten van Daisy | Erik van Rosmalen – Tekst en Fotografie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.