Dialogues House

Als fotograaf en tekstschrijver kom je soms op bijzondere plekken. Zo was ik alweer een tijd geleden in het Dialogues House in het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam voor een artikel en foto’s. Een bijzondere plek, waar innovatie, netwerken en dialogen gestimuleerd worden.

De voormalige dealing room van ABN AMRO, waar beurskoersen nauwgezet gevolgd werden, biedt nu onderdak aan het Dialogues House, onderwerp van een artikel voor een nieuwsbrief. Een bijzondere plek waar ‘waardevolle ontmoetingen’, ondernemerschap en innovatie gestimuleerd worden. Ik sprak er onder meer met Paul Iske, Chief Dialogues Officer bij ABN AMRO, directeur van het Dialogues House bijzonder hoogleraar Open Innovatie en Business Venturing aan de Universiteit Maastricht. Daarnaast had ik de kans om er een korte, kleurrijke sfeerimpressie te maken. Klik op de foto voor meer!

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.