'Groeiend tegen de wind in' - portret Hugo Timmers

Portret in tien minuten

Soms hebben geïnterviewden geen tijd. Dan worden ze – bijna letterlijk – uit een vergadering getrokken om ‘even’ een portret te laten schieten. Ook Hugo Timmers, die in een interview in een nieuwsbrief vertelde over zijn werk als engineering manager bij de NTS Group, is een druk man. In de tien minuten die we hadden voor een portret moesten we en passant ook nog even het dak op…

Gelukkig bleek Hugo Timmers wel in voor een ‘anders-dan-anders’ portret. Om aan te sluiten bij de titel van de rubriek (‘Het dak op met…’) en bij de kop van het artikel (‘Groeien tegen de wind in’ – het gaat goed met het bedrijf in moeilijke tijden) gingen we daarom naar boven: via een vergaderzaal en een brandtrap richting dak. Gewapend met een paraplu, wind en regendruppels trotserend, kwamen we tot een mooi portret, met het fabriekspand van NTS Group en de skyline van Eindhoven op de achtergrond.

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.

2 thoughts on “Portret in tien minuten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.