Portret van een Keurslager

Keurslager Paul Brands, portret voor ProefVoor Proef, het blad van de Keurslagers, zette ik enige tijd geleden slager Paul Brands van Keurslagerij Van Hest uit Goirle op de foto. Vertrouwd in zijn winkel, achter het hakblok. Maar ook trokken we naar buiten, naar de oorsprong van zijn kalfsvlees: fokkerij Van ‘t Zandeind in Riel.

Proef is het magazine van de Vereniging van Keurslagers. Het verschijnt acht keer per jaar en is in ruim 500 slagerijen verkrijgbaar. In het kerstnummer (pdf) van 2011 figureert Paul Brands, slager van Keurslagerij Van Hest uit Goirle. Hij verkoopt in zijn slagerij kalfsvlees van Belgische Witblauwen, een vleesras, dat gefokt wordt in het naburige Riel. Samen met fokker Jos Huijbregts ging hij op de foto.

 

 
Keurslager Paul Brands, portret voor Proef

Dubbelportret - Keurslager Paul Brands op bezoek bij fokker Jos Huijbregts

Meer op Flickr:
[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157627805627790″]

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.