Castingshoot / fotoshoot met Dymphe

Castingshoot in Utrecht: Petra en Dymphe

Twee zaterdagen geleden stond weer een leuke klus op het programma: twee fotoshoots in hartje Utrecht met Petra en Dymphe! De oorspronkelijke aanleiding van de shoots met Petra (19) en Dymphe (14) was een wedstrijd op Het Casting Forum, die ik samen met Lisanne van HCF organiseerde. Degene met het leukste promo-filmpje voor dit forum voor jonge acteurs en actrices kon daarbij een castingshoot winnen. Bij mij, uiteraard. Uiteindelijk kwamen daarbij drie winnaars uit de bus rollen: Cas, Dymphe en Petra. Met Cas volgt binnenkort nog een shoot, de dames waren zaterdag aan de beurt!

Omdat Petra, Dymphe en ik op z’n zachtst gezegd niet bepaald in elkaars buurt wonen, spraken we af op het Centraal Station in Utrecht. Lekker centraal. En soms zit het mee: hoewel het al behoorlijk koud was, scheen er een fijn zonnetje. Dat kan vervelend zijn, maar je kunt het ook leuk combineren met flitslicht.

Samen zijn we het centrum ingewandeld. Zelfs op een drukke zaterdagmiddag waarop ook de Goedheiligman zijn intrede bleek te doen in de stad, waren er genoeg geschikte plekjes te vinden. Het Moreelsepark, de Mariaplaats, maar ook een willekeurige ‘karakteristieke’ muur of een parkeergarage doen dan prima dienst. Uiteindelijk werd het al met al wat uitgebreider dan een gewone castingshoot… want het weer zat mee, de dames (en ik!) vonden het leuk en: ze deden het ook prima!

Dymphe (14 jaar pas!):
Castingshoot / fotoshoot met Dymphe

En Petra:
Portret van Petra, castingshoot / fotoshoot in Utrecht

Meer van Petra zie je op Flickr:
[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157628017952455″]

En meer Dymphe:
[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157628017928499″]

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.