Eager – voor de mooiste fotoseries

Via Twitter kwam ik onlangs in aanraking met een bijzondere website: EAGER. Een online database die seriematig werk verkoopt van diverse fotografen. Over het algemeen kwalitatief hoogstaand materiaal. Series van beelden, voor aan de muur of publicaties. En: ook mijn werk wordt er nu aangeboden!

De website van EAGER biedt werk aan in allerlei soorten en maten. Abstract, illustratief, maar ook natuur, landschappen, macro’s en documentair werk. Wat de site sterk maakt, is dat ze geen losstaande beelden aanbiedt, maar altijd series. “Losse foto’s maken samen niet zomaar een goede fotoserie. Daarvoor is het nodig dat foto’s in samenhang met elkaar zijn gefotografeerd. Zo komt er een lijn in de beelden en vertellen ze een (eigen) verhaal, of tonen een bijzondere sfeer”, zoals EAGER zelf stelt. En zo is het!

En met een klein beetje trots: ook van mijn werk zijn nu enkele series opgenomen in de database van EAGER. Een daarvan is het drieluik ‘Fishfight’, waarvan een beeld eerder al op de National Geographic-kalender is verschenen:

Fishfight - serie voor EAGER

Mocht je deze plaat dus thuis aan de muur willen hebben, als een mooi kunstwerk of in een publicatie? Check dan EAGER!

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.