Fotografie met modellen: tijd voor tijd!

Afgestudeerd van de Fotovakschool, maar dat betekent niet dat ik stil ga zitten. Omdat ik mijn portfolio up-to-date wil blijven houden, wil ik graag weer wat TFP-shoots plannen!

TFP staat voor Time For Print, met andere woorden: model en fotograaf (en eventueel visagist(e) natuurlijk) investeren tijd in een shoot, die voor iedereen goed portfoliomateriaal oplevert. Als er modellen/visagisten zijn met een goed uitgewerkt idee voor een shoot, en dat idee is ook nog eens een aanvulling op mijn portfolio, dan werk ik graag mee! Kom maar op dus! Zelf heb ik ook weer een aantal goede ideetjes, die ik zeker ga uitwerken!

Mijn portfolio zien?

Natuurlijk zie je mijn portretten op deze website, maar ook op Flickr staan veel voorbeelden van mijn fotografie. Ook heb ik profielen op Photoplace en ModelMayhem!

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.