En het is 2011!

Voor wie ik het nog niet live, via mail of Twitter heb gemeld: natuurlijk wens ik iedereen het allerbeste voor het nieuwe jaar! Ondertussen smelt de sneeuw en is de winterse sfeer eventjes weer voorbij…

Ik ben niet (meer) zo van de winterse landschapjes. Toch heb ik laatst op diafilm nog een aardig sfeerbeeldje kunnen schieten. En dat gewoon thuis om de hoek.
Snow night...

De straatlantaarns geven in combinatie met de diafilm (‘daglichtfilm’) een mysterieuze groene gloed. Geen Photoshop dus, puur een analoge camera en een rolletje!

Afstuderen aan de Fotovakschool

Binnenkort lees je hier meer over mijn afstudeerpresentatie aan de Fotovakschool. Mijn portfolio, de jaren ’70-opdracht en een documentaire ga ik dan presenteren…

Mijn foto in de FVS-brochure 2011

Mocht je trouwens plannen hebben om binnenkort een opleiding te gaan doen aan de FVS, blader dan eens door hun brochure. Op pagina 2 en 3 zie je een bekende foto terug!

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.