Fotoreportage Curacao – Bon dia!

Net terug van twee heerlijke weken op Korsou. Zon, zee, snorkelen, dolfijnen, schildpadden, natuur, warmte (30 graden) en lekker eten… maar ik zal jullie de details nog even besparen…

Maandag

‘Januari is de maandag van het jaar’, riep ik eens tijdens de lunch op het werk. Collega Melinde besteedde er prompt een blog aan. Ik heb haar maar geadviseerd om op die maandag dan maar wat leuke dingen te plannen. Twee weken Curacao bijvoorbeeld. En uiteraard hebben we zelf maar de daad bij het woord gevoegd!

Droomstranden

De foto’s volgen nog, maar alvast heel kort een klein voorbeeldje van een van de (snorkel)stranden van Curacao. Dit is Cas Abou, aan de westkust van het eiland, ten noorden van Willemstad. Dit was trouwens niet eens het mooiste strand waar we waren hoor..
Strand van Cas Abou op Curacao, januari 2010

Straatfotografie

Penha is het bekendste gebouw van Punda, aan de bekende Handelskade, in het centrum van de hoofdstad van Curacao, Willemstad:
Willemstad - 03 - Penha

Hier zie je de volledige set foto’s – die uiteraard nog uitgebreid blijft worden!
[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157625905401924″]

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.

3 thoughts on “Fotoreportage Curacao – Bon dia!

  1. Melinde

    O wat ziet dat er verschrikkelijk (mooi en heerlijk) uit! Ik ben heel benieuwd naar de details en foto’s. En ik voel me vereerd :).

  2. Erik Post author

    Dank jullie wel!

    @ Esther: Mooi compliment van een fotografe die daarnaast ook nog Curacao-kenner is!

    En wat dat ‘Meer! Meer!’ betreft: er komen dagelijks wel nieuwe plaatjes bij. Hou gewoon die reeks onderin in de gaten, dan zie je ze vanzelf!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.