Locatie gezocht!

Meestal gebruik ik mijn weblog om wat foto’s te laten zien van shoots van de afgelopen periode. Dat blijf ik ook doen (binnenkort misschien wat beelden van de vakantie van afgelopen weken), maar dit keer ben ik op zoek naar wat locaties. Wie helpt me?!

Omdat deze week de Specialisatiefase van de Fotovakschool weer van start is gegaan, heb ik weer een leuke, uitdagende, lastige opdracht liggen: voeg drie foto’s toe aan het Polhuis-archief. Dit archief bestaat uit 2.500 dia’s van de amateurfotograaf L.P. Polhuis, die gedurende de jaren zestig en zeventig zijn gezin portretteerde.

De opdracht: maak drie foto’s voor de jaren 1965, 1970 en 1976. Styling, sfeer, kleding, props, locaties, bewerking, alles moet kloppen. Ik ben dus ook zoek naar een authentieke binnenlocatie met de uitstraling van de jaren zestig of zeventig. Of dat nu een badkamer, keuken of woonkamer is, dat maakt niet zoveel uit: zolang het maar authentiek (te maken) is, dus zonder iPods en flatscreens…

Wie heeft er een idee voor locaties en/of kleding?

Delen

PinIt

About Erik

Erik is fotograaf en tekstschrijver. Human interest ligt hem het beste. Mensen observeren en in beeld brengen is wat hem drijft. Met tekst of met foto’s. Het liefst beide.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.